Ødis Forsamlingshus Logo
Mad og Hjælp

Mad og hjælp i Ødis Forsamlingshus


Ødis Forsamlingshus har ikke tilknyttet nogen form for kogekone / køkkenpersonale.

 

Vi har derfor besluttet, at blive samarbejdshus med ”Mad og hjælp Toftlund”.

Det betyder for dig som lejer, at hvis du bestiller mad gennem ”Mad og hjælp Toftlund”, så er der mulighed for, at få nogle gratis timers køkkenhjælp inkluderet i prisen – det eksakte gratis timeantal, vil fremgå af særskilt tilbud fra ”Mad og hjælp Toftlund”. Har du brug for flere timers køkkenhjælp end den gratis inkluderede, er der naturligvis også mulighed for at tilkøbe dette.

”Mad og hjælp Toftlund” giver gerne et uforpligtende tilbud til din fest.

 

Reservation samt leje af Ødis Forsamlingshus, foregår stadig gennem udlejer her på siden!

Bemærk: Alle ydelser leveret af ”Mad og hjælp Toftlund” bestilles og betales direkte ved ”Mad og hjælp Toftlund”.

 

På deres hjemmeside: www.madoghjælp.dk finder du blandt andet menuforslag, priser mm. samt yderligere information om vilkårene for tilbuddet med gratis køkkenhjælp – herunder at dette tilbud gælder efter først til mølle princippet, så længe ”Mad og Hjælp Toftlund” har ledige hænder til rådighed. Så sørg for at bestille i god tid!


”Mad og hjælp Toftlund” holder til i Brundtlandcentret, Brundtlandparken 2, 6520 Toftlund. Her har de også et showroom til inspiration, samt mødefaciliteter der giver mulighed for afholdelse af personlige møder. På adressen er det også muligt at hente duge, servietter, lys mv. efter aftale.


Gå ind på hjemmesiden www.madoghjælp.dk og læs mere, om alle de muligheder ”Mad og hjælp Toftlund” tilbyder, mulighederne er næsten ubegrænsede.


-Udvalgte fotos bruges med tilladelse fra www.madoghjælp.dk

Weekendleje 3000kr. Inkl. rengøring

Fredag - Lørdag eller Lørdag - Søndag

Dagsleje 2000kr. Inkl. rengøring

Mandag - Torsdag


-El afregnes efter måler.